Ezúton szeretnék köszönetet mondani orvosomnak Dr.Berkes Zsuzsanna valamint az Űllői Út-i RADITEC valamennyi dolgozójának a lelkiismeretes munkájáért. KÖSZÖNÖM!
Az élet rövid, ezért nincs sok időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni! Siessünk kedvesek lenni. (Henri-Frédéric Amiel)

2012. március 7., szerda

Princess Fiona

Csupán enyhéb derékfájdalom és szédülések környékeznek. Talán jót is tett hogy a kutyusom ellett a hétvégén így egy kicsit megfeledkezhettem a fájdalmakról. Csak ő volt a fontos , nem akartam hogy szenvedjen. Sajnos tudom én is milyen az amikor valami fáj. Most csak töltödöm energiával a kis jövevényből. Imádni való apróság. Ismét egy kis csoda történt. :)


Only alleviated low back pain and dizziness surroundings are. Maybe good for the dog that did farrowed this weekend so I forgott a bit of pain. Only she was important, I did not want to her suffer. Unfortunately, I know what it is when something hurts. Now only charging my energy with this little creature. Adorable little things. Again, a small miracle happened. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése